Trends gaan voorbij. Wat je zelf bedenkt, blijft mooi. Maak daarom maatwerk van jouw meubel, kozijn of ander object van staal. Zodat je over vijftien jaar niet denkt: “gut ja, dat was toen de mode hè”. Maar dat je denkt: “goh, dat is nog steeds een gaaf ding.”

Met metaalbedrijf Stuk van Staal is het mijn missie om perfect maatwerk te leveren, helemaal naar jouw wensen. Daarbij puttend uit mijn kennis van architectuur, vormgeving en alle mogelijkheden (inclusief kostenoverwegingen) van metaal. Waarom kiezen voor maatwerk?

  • Omdat het leuker is.
  • Omdat het mooier is.
  • Omdat je niet met de meute mee wilt lopen.
  • Omdat je langer van een object geniet, als het volledig naar je eigen smaak is.

Voorbeelden van maatwerk staal

Vormgeving stalen object

Op basis van jouw wensen en voorkeuren ga ik schetsen en komen we tot een ontwerp. Samen bekijken we: wat vind je nou mooi en hoe kunnen we dat zo goed mogelijk vormgeven? Wat wil je erin hebben? Wat voor uitstraling wil je hebben? Strak of wat losser, met ronde kanten? Industrieel of minimalistisch?

Soms moeten we out of the box denken en zijn allerlei keuzes op detailniveau nodig. Zeker als het niet alleen functioneel maar ook mooi mag zijn. Alles wat je ziet, heeft invloed op de totale beleving van een object. Een groot deel daarvan is gevoel, maar er zijn ook vuistregels voor.

Ik neem mee wat ik al weet, maar ga niet voor je bepalen wat je moet krijgen. Het ontwerp komt gezamenlijk tot stand. Zodat we uiteindelijk iets écht moois maken, buiten de trend om. Om heel lang van te genieten.

Wil je een meubel, kozijn, trap of ander object van staal laten maken? Neem contact op met metaalbedrijf Stuk van Staal!

©stukvanstaal.nl