Dakdrager voor Peugeot 504

Specials

Ontwerp Uitvoering

26 oktober 2018

1600 x 1250 mm

Staal, thermisch verzinkt Aluminium klemmen Afwerking: 2 lagen poedercoating

Professionele dakdrager voor vier racefietsen.
Het frame is klassiek van uitstraling en volledig op maat
gemaakt, de lijnen van de auto volgend.

Professionele dakdrager van staal

Dakdrager voor vier racefietsen

Deze stalen dakdrager biedt ruimte aan vier racefietsen, vier voorwielen en één extra achterwiel. De fietsendrager is door metaalbedrijf Stuk van Staal op maat gemaakt voor een Peugeut 504 uit ’73.

De contouren lopen mee met de vorm van het dak, inclusief het kenmerkende ‘geknepen kontje’. Het frame is sterk genoeg om direct op de dakrail of dakgoot van de auto gezet te kunnen worden. Horizontale dragers, zoals bij Thule, zijn dus niet nodig. De gootklemmen zijn zo ontworpen dat ze stevig zijn en het uiterlijk zo min mogelijk verstoren.

Voorvork bevestiging, ook voor schijfremmen

De racefietsen worden met de voorvork vastgezet. Dit is de stevigste en veiligste manier om je racefiets vast te zetten en te vervoeren, zonder beschadigingen aan het frame.

De voorvorkklem is zo gemaakt, dat heel eenvoudig het aluminium busje vervangen kan worden. Op die manier kan de klem geschikt gemaakt worden voor steekassen, zowel voor racefietsen als mountainbikes.

Thermisch verzinkt en gepoedercoat

Deze stalen dakdrager is thermisch verzinkt. Hierdoor kan het jaar in, jaar uit buiten blijven. Ook de binnenkant van het frame is verzinkt. Daardoor kan het niet van binnenuit gaan roesten. De twee lagen poedercoating zorgt voor een perfect strakke, afgewerkte look in de kleur van de auto.

Dakdrager voor 4 fietsen

Klassieke look met reclamebord

Het reclamebord aan de voorkant van de fietsendrager voorziet het geheel van een klassieke look, referend aan de ploegauto’s uit de jaren ’70. Bovendien ’tilt’ het bord de wind over het frame heen, met minder gesuis tot gevolg. Deze fietsendrager fluit niet en is stiller dan een standaard dakdrager.

Precisie laswerk aan wielhouders

De voorwielen staan achterop de dakdrager, deze kunnen tegelijk op slot worden gezet. De wielhouders zijn op maat gesneden. Je kunt er een pin doorheen steken en zo alle wielen op slot zetten. De gaten hiervoor moeten exact in elkaars verlengde liggen, wat de grootste precisie vergt bij de productie.

fietsenrek voor op het dak
roofcarrier

“De vorm van de stalen buizen oogt
niet te modern, maar geeft toch het gevoel
aerodynamisch te zijn. De contouren
lopen mee met het dak.”

Reclame bord of spoiler van fietsendrager
fietsen vervoeren op dak
Fietsendrager staal voor op dak

Dakdrager op maat laten maken

Wil je meerdere racefietsen kunnen vervoeren op het dak van je auto? Zoek je een stalen dakdrager op maat, die de vorm van het dak perfect volgt? Wil je een duurzame kwaliteitsdrager die bestand is tegen weer en wind? Neem dan contact op met metaalbedrijf Stuk van Staal. Na overleg maak ik een fietsendrager die voldoet aan al jouw wensen.