Witte stalen ladder voor kledingkast

Trappen

Ontwerp Productie Montage

5 oktober 2022

Trap: 2,5 m. Roede: 4 m.

Koker Staf Poedercoating fijnstructuur

Deze witte stalen ladder is een handig hulpmiddel én een moderne eyecatcher in een kledingwinkel.

Witte ladder van staal voor kledingkast

Voor kledingwinkel Rosemary in Antwerpen heb ik een stalen ladder op maat gemaakt. De trap dient om de schappen van een kledingkast te kunnen bereiken. De trap is eenvoudig te verplaatsen door hem over de roede te hangen op de gewenste plek.

Deze ladder is heel strak en minimalistisch, ontdaan van alle tierlantijnen. Het vormt zo een grafisch accent in het interieur van de concept store.

Review van de klant:

“Wij waren op zoek naar een subtiel trapsysteem voor onze hoge stockkast. Samen met Bart hebben wij nagedacht over de ideale oplossing. En hoe! De trap staat hier prachtig én is enorm bruikbaar.”

Paperstraat Magazine namens Rosemary Antwerpvia Google Reviews

Slanke tredes van staal

De tredes van deze ladder zijn vervaardigd uit een stalen 20 x 20 millimeter koker. Dit slanke materiaal versterkt de minimalistische, strakke uitstraling van de trap.

De tredes zijn dusdanig gedraaid, dat hun bovenkanten mooi vlak staan. Het zijn de details die het ‘m doen.

Ladder strak uitgevoerd

Ladder en rail zijn met de grootst mogelijke zorg gelast. Alles vanuit het oogpunt om het visueel super strak te krijgen. Alle lassen zijn keurig vlak geslepen.

Enkel de hoeklasjes bij de tredes heb ik niet geslepen, omwille van de stevigheid.

Steuntjes in het zicht

De steuntjes zijn aan de onderkant van de kast bevestigd ter hoogte van de verticale kastdelen. Met hun functionele uitstraling mogen ze gezien worden!

De trap is afgewerkt met een poedercoating in de kleur RAL 9016 in een fijnstructuur.

Op alle punten waar het staal ander staal of de vloer raakt, is vilt ter bescherming aangebracht.

Stalen ladder op maat laten maken

Wil je ook een stalen ladder op maat laten maken voor je boekenkast, vide, kledingkast of kantoor? Metaalbedrijf Stuk van Staal is hierin gespecialiseerd.

Samen ontwerpen we jouw ideale ladder. Met of zonder wieltjes, in een kleur naar keuze, inklapbaar of met houten tredes: alles is mogelijk. Neem gerust contact met me op en leg jouw wensen voor!