Hoe ik werk

Met staal zijn er geen restricties. Dat is mijn uitgangspunt als ik een project aanga. Elk idee dat je hebt, is uitvoerbaar. Ik kan je daarbij begeleiden en de uitvoering realiseren. Heb je allerlei ideeën en weet je niet hoe je deze tot een concreet product maakt? Ook dan kun je bij metaalbedrijf Stuk van Staal aankloppen.

Mijn doel is dat het stalen object de uitstraling krijgt, die jij voor ogen hebt. Samen kijken we naar jouw specifieke wensen. Als er eventuele knelpunten zijn, zoek ik naar alternatieven. Daarbij houd ik ook rekening met de betaalbaarheid. Met 30 jaar ervaring als lasser en bankwerker, weet ik precies wat wel en niet mogelijk is.

Design en afwerking advies

Waarom werkt een ontwerp wel of niet? Waarom is iets mooi of niet? De verhoudingen zijn bepalend voor het design en de keuzes die je moet maken. Met behulp van een schets geef ik je snel een idee van de mogelijkheden.

Ook de afwerking van een metaalobject is essentieel voor de uitstraling ervan. Heb je een rauwe industriële look voor ogen? Of wil je juist een perfect gladde afwerking? Ik adviseer je graag op basis van mijn kennis van architectuur en bouwkunde.

Metaalbedrijf Stuk van Staal realiseert jouw project:

✓ Maatwerk van advies tot realisatie

✓ Technische haalbaarheidsonderzoeken

✓ Ontwerpadvies

✓ Alle vormen van afwerking zijn mogelijk

Contact

Charles Petitweg 19,
4827 HJ Breda
+31 (0)6 11002120
info@stukvanstaal.nl