Waarom kiezen voor staal voor jouw project? 5 redenen.

#1 Met staal is alles te maken

De mogelijkheden om met staal dingen te maken, zijn vrijwel onbeperkt. Het laat zich – met de juiste kennis en gereedschappen – goed bewerken. Daardoor kun je het zo gek niet verzinnen, of het is te maken. Staal is bovendien erg voordelig.

#2 Staal is enorm duurzaam

Staal is niet kapot te krijgen. Het roest niet, mits op de juiste manier nabehandeld. Jouw stalen constructie of object kan eeuwen mee.

#3 Het is esthetisch flexibel

Je kunt staal een bepaalde uitstraling meegeven. Het kan heel zwaar ogen, maar ook slank. Industrieel of hightech. Minimalistisch of decoratief. Dat heeft allemaal te maken met het ontwerp, de profielen die je gebruikt en de nabehandeling. Op die manier kun je precies het gewenste resultaat bereiken.

#4 Vele afwerkingen zijn mogelijk

Poedercoaten, galvaniseren, lakken of blank laten? Het is maar net welke uitstraling je wenst voor je project. Uiteraard levert metaalbedrijf Stuk van Staal het eindproduct met de afwerking die je wilt en adviseer ik daar graag over.

#5 Staal is goed te combineren met glas en hout

Je kunt staal perfect combineren met andere materialen zoals glas en hout. Dat levert prachtige moderne objecten en op, met een zowel minimalistische als warme uitstraling. Dankzij mijn ervaring in allerhande projecten, van bouw en meubelen tot kunstprojecten, heb ik een goed gevoel voor materiaalcombinaties.

Elk idee dat je hebt, is uitvoerbaar, is mijn overtuiging. Constructiebedrijf Stuk van Staal kan je daarbij begeleiden en ook het project voor je uitvoeren. Je kunt rekenen op een gedegen advies over de uitvoerbaarheid van je project.

Staalconstructie op maat

Heb je staalwerk nodig voor je bouw- of kunstproject, meubel, kozijnen of een anderssoortige staalconstructie? Neem gerust contact op met Metaalbedrijf Stuk van Staal en leg je specifieke wensen voor. Ik vertel je graag over de mogelijkheden.